Meneer krijgt culinaire cadeautjes

Meneer krijgt culinaire cadeautjes


jammie! 

Jurgen was zo vriendelijk om de bijdrage die hij voor meneer’s geannuleerde bring-your-own-food-feestje in gedachte had gehad op te sturen. Hij wist waarschijnlijk nog hoe verzot meneer op eiwit is. Meneer’s dank is groot! Nu alleen nog iemand vinden die deze culinaire uitdaging met meneer samen wil beleven. Op mevrouw hoef ik geloof ik niet te rekenen, gezien haar reactie: “als ik die op mijn bord vind, ga ik scheiden.” Nu zegt ze dat twee keer per dag, maar vandaag klonk ze alsof ze het meende. 

 1. 3
  Jurgen

  Ik dacht zelf aan een garnalencoctail achtige creatie: met wat fijngehakte augurkjes, kappertjes en mayonaise.
  Ga dat binnenkort proberen maar vrees ook voor een echtscheiding…

 2. 7
  Queck

  In een weekend ‘prehistorisch koken’ ooit deze beesten in mn soep gevonden (als croutons) erg lekker… idd nootjessmaak. Vers (=levend) trouwens beter, sterkere nootjessmaak.
  In hetzelfde weekend ook een stoofschotel gegeten die gebonden was dmv meelwormen… ook een tip. Echter helaas geen recepten gekregen.
  Sindsdien altijd de wens gehad om ‘boerenwormen’ te maken (ipv boerenjongens of boerenmeisjes) maar nooit wormen meer kunnen vinden… dus ehm… hoe zorg ik dat ik ook zo’n pakkie krijg?

 3. 10
  Chris

  Bij de Sligro in het Forepark (Den Haag). Het trekt wel; ik heb met zo’n doosje in mijn handen gestaan (met kakkerlakken), maar mijn gruwel voor beesten met meer dan 4 poten en minder dan 2 heeft gewonnen.

 4. 12
  Queck

  @ Meneer Wateetons: hartelijk dank, ik zal eens gaan shoppen
  @Chris: ik moet ook heel eerlijk zeggen dat wormen veel lekkerder zijn als kakkerlakken… ik hou niet zo van dat nootje 🙂

Geef een reactie