Maar wat is het?

Maar wat is het?


Maar wat is het?

 1. 1
  Arden

  Tsja, wat is dat ook alweer? Heb zo’n ding ook (achterin de kast). Je kunt er beslag in doen en dan met 1 druk op de knop boven bijv. een wafelijzer of poffertjespan precies de juiste hoeveelheid beslag doseren. Zoiets?

 2. 2
  Mark

  Heel vroeger werden mensen tegen o.a. de waterpokken ingeent, met zo’n apparaat dat van die ronde littekens op je bovenarm/schouder achterliet. Mijn ouders hebben dat bv gehad, en dat is nog steeds zichtbaar.

  Mara dit lijkt me inderdaad een poffertjesbeslagspuit, óf wellicht een meringuespuiter….

 3. 6
  Maaike

  Dit lijkt me een typisch gevalletje donut drukker. Of hoe zou je zo’n ding noemen. Ooit in een opwelling gekocht en nooooooooooit gebruikt. Ik zeg ‘t er maar even bij. 😉

Geef een reactie