Ah shit


Geachte heer Wateetons,

Binnen de muskusrattenbestrijding in Nederland is de afspraak om geen kadavers te leveren aan derden. Daarnaast heeft de Voedsel- en Warenautoriteit dat ons verboden. Dit in verband met mogelijke ziekteverspreiding.
Ik kan u dus niet verder helpen met uw vraag.

Met vriendelijke groet,

Landelijk coördinator muskusrattenbestrijding

 1. 1
  Harrie

  Volgens mij is Meneer prima in staat om zijn eigen waterkonijn te verschalken uit een Amsterdamse gracht.

  Dit lijkt me wel het juiste moment om Meneer te complimenteren over het feit dat hij mij als lezer blijft boeien, terwijl hij toch bijna alleen maar blogt over dingen die ik voor geen prijs zal eten.

  Meneer maakt er langzamerhand een beetje een grappig griezelkabinetje van.

 2. 2
  matthijs

  Me dunkt dat de “landelijk coördinator muskusrattenbestrijding” inschakelen ook niet zo’n slimme zet was. Probeer het eens met één van zijn plaatselijke vertegenwoordigers.

Geef een reactie