Maar wat is het?

Maar wat is het?


pero, que es esto?

 1. 7
  Meneer Wateetons

  Peter wint de Wateetonsbokaal! Het is zo’n plastic nepkurk. Niks mis mee natuurlijk. Gezeik over kurken is voor snobs. Sneu wordt het wel als de nepkurkenfabrikant er een patroontje in stanst. Zodat het nét een echte kurk lijkt. Meneer was er bijna voor gevallen (not). What’s next: een kurk-kleurige schroefdop?

  ‘t is dat het zo’n belachelijk lekkere wijn is. Welke? Dat volgt.

 2. 9
  Moeder Wateetons

  En zo krijg ik via Sjoerd toch een beetje gelijk….
  Mijn dank is onuitputtelijk en mijn blik op mijn plastic kurken, die trouwens heel handig zijn als je zo beroerd flessen ontkurkt als ik, zal voortaan gespitst zijn op een stukje cultuur.
  Ik heb nog wel een leeg plekje aan de muur, als ik zoek.

Geef een reactie