Nou ja zeg


The following video(s) from your account have been disabled for violation of the YouTube Community Guidelines:

 • varken uitsnijden, kinnebak – (wateetons)

Your account has received one Community Guidelines warning strike, which will expire in six months. Additional violations may result in the temporary disabling of your ability to post content to YouTube and/or the termination of your account.

For your reference, a copy of this message has also been emailed to the address associated with this account.

Sincerely,

The YouTube Team

En als ik nu inlog met de Wateetons account bij Youtube wordt mijn misstap mij nogmaals fijntjes  onder de neus gewreven middels de speciaal voor mij geselecteerde filmpjes.

Het betreffende filmpje heb ik bij de concurrent geplaatst. Hier de beschrijving van die glorieuze dag in 2007 dat ons Berkshire varken verwerd tot vleeswaren en wij veel leerden over het slagersvak, varkensanatomie en dingen die voorbij gaan.

 1. 2
  farquaad

  Zat laatst een beetje Discovery te kijken. Zo’n survival programma. Werd compleet uitgelegd hoe een dier (een woestijnrat, één of andere vogel, wie zal het zeggen) te vangen. Dit lukte. In het volgende shot dit was het beestje zo opeens dood, gevild en hing het boven een vuurtje. WTF? Zo ineens het hele programma nutteloos. Stelletje politiek correcte eikels.

 2. 4
  Jurgen

  ???
  Heeft er een dierzeloot geklaagd?
  Het is oppassen tegenwoordig dus bij deze verklaar ik dat ik zeker niet de kalende persoon met bril ben die in beeld verschijnt.
  Iedere gelijkenis is toevallig.
  Ik werd gedwongen en tegen mijn wil vastgehouden om getuige te zijn van deze barbaarse toestanden.
  Ik heb er spijt van en eet nog alleen maar klef bioindustrie varkensvlees uit treurige plastic bakjes van de discountsupermarkt.

 3. 5
  Harrie

  Ik, als ex-(veel)-vleeseter, en dus als ‘nieuwe’ vegetariër moet stiekum toch wel een beetje gniffelen.
  Maar omdat stiekum me niet bevalt, en ik bovendien een beetje moet braken van de hieperhypocrieteringlijers van YouTube, nagel ik mij hierbij publiekelijk aan de schandpaal. Kom maar dan,… ik moest gniffelen ja … kommaar, kommaar, kommaar…

Geef een reactie