Maar wat is het?


gezellig

 1. 1
  Harrie

  Maar wat is het? Ik zal u zeggen wat ik denk dat het is ….

  V.r.n.l. is het m.i. een stuk Cheddar, een stuk geitenkaas en een glas pruimen- of op zijn minst overjarig- tomatensap. (beetje wodka bij?)

  Het geheel is op de, al-dan-niet-digitale, maar zeer zeker wel gevoelige, plaat vastgelegd voor de semi-eeuwigheid, door een verre van eeuwige mensch, op een zojuist semi-schoongemaakt Ikea keukenblad dat van de tegelwand gescheiden wordt door een redelijk recent, professioneel aangelegde, kitvoeg. Dat is het.

  Of niet dan?

 2. 2
  Braad

  Ik mag graag denken dat dit 3 producten zijn die uit Meneer’s noeste handen komen en dat dit dus eigenlijk een test is of wij nederige lezers meneer’s pennevruchten wel gedegen tot ons nemen.

  In het midden zien we een ons-eet-camembert, links een glas brouwsel (rozebottel-. cranberrywijn, wie zal het zeggen..) en rechts uhmmm..
  u ziet, ik faal deze test hopeloos, tot mijn eigen schande en meneer’s verdriet.

 3. 4
  Kokend Water

  Rechts inderdaad supermarktkaas. Laten we het houden op een blokje oude Goudse kaas. Links een glas sap. Pruimensap? Tomatensap? Wie zal het zeggen. Er drijft in elk geval iets onbestemds in…

  En dat middelste? Witte Playdoh. Van dochter Wateetons…

  Ook eetbaar.

  Althans, niet schadelijk.

  Lekker? Dat was niet de vraag…

 4. 7
  Mevrouw Wateetons

  Ik vind dat semi-schoongemaakt aanrechtblad scherp opgemerkt. Zelf kan ik de meest rechtse niet plaatsen, ziet er gekocht uit. Zulke gele kazen ben ik nog niet tegengekomen in de berging, gang, gootsteen, vuilnisbak, koelkast of in het bed. Bij de middelste mis ik de bekende bultjes van het vormpje, dus volgens mij is die ook gekocht.

 5. 8
  Mevrouw Wateetons

  En die linker is inderdaad de pruno. toen meneer hem mij liet zien dacht ik dat hij attent een glaasje passoa had ingeschonken (hoewel een wijnglas daarvoor wat vreemd is) maar zijn enthousisame was te verdacht “oooh, t zijn die uitgeknepen beschimmelde boterhammen”. Ik hoefde gelukkig niet te proeven.

Geef een reactie