Maar, wat is het?


Gekocht, bij (uiteraard) de Lidl. Zonder kaartje. Zo kent u meneer weer, lekker avontuurlijk.

Maar, wat is het?

 1. 12
  Harrie

  Tja, de citroenplant heeft volgens mij toch niet zo’n houterige steel … maar ik laat mijn antwoord maar wel staan, want als het toevallig toch goed is wil ik dat volledig verzorgde weekend naar Parijs voor 24 personen niet mislopen!

 2. 16
  meneer Wateetons

  Tja, zonder kaartje is zonder kaartje. Meneer weet het ook niet. De uitslag zal slechts deze zomer duidelijk bekend worden als zich (hopelijk) vruchtaf aftekenen. Als meneer hem tenminste niet vooor die tijd laat overlijden.

 3. 17
  Marloes

  Ik denk ook dat het een bes is, vermoedelijk kruisbes.
  Framboos of citroen lijkt het me zeker niet, en ook geen druif.
  Maar meneeer laat zich graag verrassen toch? 🙂

Geef een reactie