Maar, wat is het?


Update (22-08-2010)

En dit was het: snuss of Zweedse pruimtabak. Beter dan Dolf kan ik het niet zeggen “Snos, snus ofzoiets, die zweedse nicotine troep die je achter je tanden stopt. Smerig vies en brand, heel slecht voor je tanden, maar geen verhoogde kans op longkanker.”

Retescherp spul dat je tussen je mondwand en je tanden steekt en waarvan steeds een beetje je mond in sijpelt en daar de boel in vuur en vlam zet en een enorme speekselvloed opwekt met alle stoeponterende gevolgen van dien. En omdat meneer niet zo’n rokert is werd hij er ook nog eens duizelig en giechelig van.

 1. 3
  Dolf

  Snos, snus ofzoiets, die zweedse nicotine troep die je achter je tanden stopt.
  Smerig vies en brand, heel slecht voor je tanden, maar geen verhoogde kans op longkanker.

  Een absolute afrader

 2. 7
  Thea

  Stukken langwerpige vis. Haring? Leeggetrokken zeeslang, zodat we hier alleen naar velletjes zitten te kijken? Maar meneer is in Zweden en zal wel die vis hebben gevangen die daarna heel knus moet rotten, waar hij in zijn boek over schrijft (jawel, ik heb hem besteld, Bol.com heeft het boek helemaal naar Cyprus verscheept, speciaal voor mij).

 3. 15
  Marjoke

  Het spul is volgens de EU normen verboden maar als rasechte Vikingen trekken de Zweden zich daar niets van aan. Je krijgt er geen longkanker van maar op den duur wel gaten in je tandvlees!

Geef een reactie