Nieuwe verpakking


Na bijna vijf jaar vrolijk groen en boerenbont heeft Wateetons een nieuwe verpakking. Van Tijs Koelemeijer, die u kent van de magistrale illustraties uit het Handboek voor de Vinex-jager. Mocht u nog foutjes tegenkomen dan hoort meneer het graag.

 1. 6
  Maan

  Mooi!!

  Mijn internet explorer wil maar invoeg toepassingen invoegen, maar blijft ze blokeren. Als ik de blokering ophef heb ik een mooie andere achtergrond!! :O Ik heb er al 6 gezien!

 2. 8
  yvonne

  Mooi en fris. maar wat doet die spuit in Meneers logo linksboven? Heeft meneer een nieuwe hobby? Of is dat mijn beroepsdeformatie die opspeelt?

 3. 12
  K.L. te U.

  erg mooi meneer! ik kan me voorstellen dat medeblogger Sjoerd nu niet achter kan blijven… @yvonne, ik zie er geen spuit in, maar een dobber

Geef een reactie