Maar, wat is het?

Maar, wat is het?


Update (19 maart 2011):
Het was fruit mensen, gedroogd en weer bevochtigd fruit. Met een beetje citroengras. Meneer wilde wel eens een wijnpakket proberen, en kocht een ‘chardonnay’. Tot zijn verbazing trof in de verpakking hij geen druivenconcentraat maar een zak met gedroogd fruit: appels, rozijnen, vijgen, perzik en nog zo wat. Maar vooruit, hij had het nu toch in huis. Het was trouwens uit het vuistje ook best smakelijk. Na een weekje of twee gisten had hij, tja, fruitwijn. Niet echt geweldig maar wel heel veel. Een liter of acht ging in het destilleerapparaat, en aantal liters in flessen en het fruit ging via de gootsteen de prullenbak in. Hij probeerde het nog wel op te eten maar het smaakte te veel naar drank en te weinig naar fruit.

  1. 7
    Sofia

    Ik zou zeggen dat je vegetarische worsten aan het maken bent. Je weekt en kookt de bonen en granen netjes in een pan en giet dat dan af boven de gootsteen. Dit keer kon je de vergiet niet vinden en dus heb je -creatief als je bent- een plastic zakje gebruikt (ijverig gaatjes in geprikt), maar dat ging niet helemaal goed. Zak scheurt, drap in de gootsteen, mevr. Wateetons boos.. ?

Geef een reactie