Maar, wat is het?

Maar, wat is het?


 

UPDATE: Nou, dit dus. Geinig, onderkanten van pannen (maar geen vijzels) die doen denken aan planeten.

via @stereo

  1. 5
    luie donder

    De onderkant van de stamper behorende bij een vijzel.

    #offtopic: Afgelopen weekeinde kreeg ik een doosje pruimen (7,5 kg), die ik na het lezen van “Het Handboek” besloot tot wijn te maken. Alle pruimen ontpit, in de blender (om het sap uit het vruchtvlees te krijgen, bij gebrek aan een pers, met in gedachte de modus operandi van meneer ‘gewoon een beetje aanrommelen’) en in een grote fles met wat gist gestopt. En het moet gezegd: het borrelt best lekker. De hoop is dat de vaste delen naar de bodem zullen zakken en een mooie laag helder alcoholisch sap boven komt drijven. Maarrrr: voorlopig (al twee dagen) blijft het heel constant de consistentie houden van appelmoes. Kan dat kwaad? Komt het nog goed? Is ingrijpen noodzakelijk? Zo ja: wat dan, en hoe?

Geef een reactie