Maar, wat is het?

Maar, wat is het?


UPDATE:
Allemaal fout, maar meneer heeft wel een hoop ideeën opgedaan voor toekomstige projecten. Waarvoor dank. Het was rabarber, inderdaad in een Ikeabak – dat klopte wel- gevuld met alcohol. Zelfgestookte alcohol, zo’n 85% maar verdund met ongeveer de helft aan water. Een kleine liter bij elkaar.  Een week heeft het staan trekken in de koelkast. Rood werd het niet, maar smaakvol destemeer. Meneer zeefde het twee keer, door een vergiet en een zakdoek en voegde er 100 gram suiker aan toe. Een likeurtje, maar niet te zoet. Lekker, simpel.

13 Comments

Add yours
 1. 12
  Oude Blenke

  Te oude stammen gebruikt, die niet rood meer zijn?

  Je kunt cheaten door een plakje rode biet mee te laten trekken. Beinvloedt de smaak niet maar geeft wel veel rode kleurstof af.

 2. 13
  MoederWateetons

  Aangezien ik sinds kort rabarber lust en zéker likeurtjes, kom ik graag in aanmerking voor een flesje.

Leave a Reply