Maar, wat is het?

Maar, wat is het?


 

Update.

Voor de Elle Eten beantwoordt meneer eetvragen. ‘Kun je je ongeboren vrucht vergiftigen met basilicum?’, ‘Waarom ruikt mijn man niks als hij ‘s ochtends het toilet bezoekt na een avondje asperges eten?’ en ‘Wat is zuurkool eigenlijk?’.  Mooi werk, dat  niet zelden wat experimenteren vereist is. Zo was het voor de huidige editie nodig dat meneer linzen in de oven verhitte. Ooit zal duidelijk worden waarom. Het resultaat was in ieder geval smakelijk bruin gebrand, en volgens u sterk op chocolade lijkend. Meneer dacht meer aan koffie en vroeg zich af, hoe zou het smaken?

Gatver.

 

11 Comments

Add yours
 1. 3
  reactie via Facebook

  Zal me niets verbazen als de chocolade kruidnootjes al in de schappen liggen bij de supermarkt. Het is per slot van rekening al juli!

 2. 9
  Karin

  Koffie kan het niet zijn, koffieboontjes hebben een gleufje. Dus toch chocolade of een wat droog uitgevallen linzen gerecht.

 3. 11
  veronique vzb

  het zijn chocolade pastilles van of Callebaut of een ander merk verkrijgbaar bij de groothandel voor verwerking van bijvoorbeeld desserts. (ik eet ze ook gewoon zo door hun hoge cacaou gehalte) Ook verkrijgbaar als witte pastilles die weer lekker zijn door pastinaak puree, echt waar!!

Leave a Reply