Wildplukker ben je overal


 

 1. 1
  Job

  Meneer komt steeds dichter bij zijn “roots” als jager-verzamelaar uit de steentijd.
  En die hadden helemaal geen nep-Leathermans.
  Wellicht is er voor in de Vinex-wijken wel een markt voor een mooie compacte multifunctionele zaksteen? Een mooi lederen hoesje eromheen en een moderne, ergonomisch gevormde vuurstenen handbijl is weer helemaal stoer.
  Kan Meneer er zich i.c.m. met wat wildgeplukt Zeepkruid ook nog mooi mee scheren.
  Bij gebrek aan kokosnoten werkt ‘t ook best op kastanjes hoor (multi-tool hè, dan heb je dat).

 2. 2
  Bo

  Ik kan meneer en Job aanraden nooit te proberen een kokosnoot te overwinnen met slechts een vuurstenen bijl. Mijn ervaring met vuurstenen messen in de Ardennen leerde dat het snijden van lekker vers konijnenvlees al flink wat doorzettingsvermogen vereiste met oergevoelig vuursteen. Dan is zo’n leatherman een feest van vooruitgang.
  Maar applaus voor de multi-continentale jagersgeest.

  • 3
   Job

   Verdorie, wéér een fraaie illusie versplinterd!
   Of juist afgeschilferd? Ik heb met en versgeschilferd stuk vuursteen wel eens succesvol haren van m’n onderarm weten te scheren – maar howel ik graag groenvoer eet ben natuurlijk geen ècht konijn.
   Kan het zijn dat Ardenner konijnen uitgesproken taai zijn?
   We kunnen ook uitwijken naar Obsidiaan?

   En een leuke vervangingsmarkt is ook niet verkeerd natuurlijk, maar past toch niet helemaal in het beeld dat ik voor ogen had….

   Nou ja, gelukkig had ik m’n ondernemingsplan nog niet klaar 😉

 3. 5
  Wild Vleesch

  In the interests of stark realism, we’d like to nominate the handheld rock (aka the Palm Pummeler), which could be used for all sorts of practical purposes, including bashing in the heads of competing Homo sapiens, thus advancing the gene pool of the winners.

Geef een reactie