Ah shit

Ah shit


Gelukkig_zijn_de_curries_al_gemaakt__ahshit__byebyefishsauce

Ah shit. En mevrouw houdt al niet van deze geur in huis. Een geluk bij een ongeluk: meneer had de curries voor deze week al gemaakt. Eén uit een pakje (sorry Karin) en één uit het hoofd, met holy basil, kokosmelk, knoflook, ui, een stukje kurkumawortel (heel zo geel niet eigenlijk), galangawortel, limoenblad, limoensap en, gelukkig nog net op tijd, een scheutje vissaus.

  1. 1
    Hannie

    Heel zo geel niet???

    Man, alles wordt geel als je het raspt! Je handen, je rasp, het bakje waarin je het raspt … En het gaat er niet gemakkelijk vanaf. Eerlijk gezegd gebruik ik heel tuttig een latex handschoentje als ik kurkuma rasp. Dan zit ik alleen nog maar met een gele microplane en een bakje.

Geef een reactie