Maar, wat is het?

Maar, wat is het?


image

2014-04-14 06.51.35

 

Wat is het? Meneers eten voor de maandag. En dinsdag, woensdag en de rest van de week. 450 gram zelfgemaakte Soylent bestaande uit 1800 kc met een verhouding van 40% koolhydraten, 35% eiwit en 25% vetten. En heel veel pillen en des avonds één stukje chocolade en een glas wijn. Het moet wel leuk blijven. Dit alles voor een stukje, in de Elle Eten. Het wordt een zware week.

  1. 7
    Hees

    Maar waar ik nu benieuwd naar ben, is het te hachelen? Hoe was je stoelgang? Had je nog wel stoelgang? En de flatulentie waar ik over gelezen heb, klopt dat? En welke (DIY) recept heb je gebruikt en heb je daarin nog gevarieerd? Hoe is het bevallen en wat zijn je ondervindingen? Of lees ik er nu helemaal overheen?

Geef een reactie