1000+ likes, kent u deze nognognognog

1000+ likes, kent u deze nognognognog


2015-12-15 08.00.25 Het is de rookmessias

Een poosje geleden kreeg meneer van Philips een Senseo koffieapparaat toegestuurd. Nu hoeft meneer geen Senseo koffieapparaat. Hij heeft al ECM en een Quickmill espresso-apparaat, een nespresso en een mokapotje. Maar meestal kauwt hij op wat koffiebonen en  giet dan kokend water bij in zijn mond. Kortom, weggeven dat ding en wel als hij de grens van 1000-likes op Facebook bereikt. Dat duurde even, maar thans is de stand 1024. (Precies het aantal Kb dat zijn eerste computer, een Timex Sinclair 1000, aan geheugen had. Geheel ongerelateerd, maar toch oninteressant.) Tijd om eindelijk weer plek te maken op die plank in zijn garage! Meneer liet dochterlief willekeurig prikken in de rij van volgers . En ze koos: Smokey John Scheepmaker. De rookkoning uit Limmen die alles al heeft. Gefeliciteerd John.

 

 1. 3
  Smokey John

  1000+
  Een enorme berg vrinden,
  Die jou wel aardig vinden,
  Dochterlief kan goed mikken,
  Terwijl ik in de rookoven ga fikken,
  Een paar zijdes zalm,
  Maar ik blijf kalm.
  Dank voor de keuze,
  Het is echt reuze.

Geef een reactie