Verslag Wateetons Wilde Weekend in Volkskrant Magazine genomineerd voor De Viking persprijs

Verslag Wateetons Wilde Weekend in Volkskrant Magazine genomineerd voor De Viking persprijs


 

  

Het staat nog niet op de website scandinaviantouristboards.nl, maar het is ons al wel ter ore gekomen (Mama, ik heb een scoop!): het artikel in Volkskrant Magazine over Wateetons Wilde Weekend is genomineerd voor ‘De Scandinavië Persprijs’.

De prijs, ook wel De Viking genoemd, is in het leven geroepen door VisitDenmark, Visit Norway en Visit Sweden als blijk van waardering aan journalisten, bloggers/influencers/online publishers, fotografen en radio- en tv-makers die een mooie publicatie over hun land hebben gemaakt. Er wordt gekeken naar de originaliteit van het thema, of de publicatie verrassend is in de presentatie en of het (beeld)verhaal inspireert. Bij elk aspect staat de kwaliteit van inhoud en redactie centraal.

Op woensdag 14 juni worden tijdens het Scandinavisch Midzomerevent de winnaars bekend gemaakt.

Lees hier nogmaals (blendle) het verslag van Hans Pieter van Stein Callenfels van het geweldige Wateetons Wilde Weekend in september 2016: “De kano en hottub lonken, maar we hebben geen tijd – we moeten stoken, brouwen, gisten. En eten

Ook mee? In september is nog plek.

 

 

 

Geef een reactie