Vinexjager ben je overal

Vinexjager ben je overal


… ook aan de Franse Atlantische kust, L’île d’Oléran om precies te zijn. Met zijn rotsige kustlijn waar de zee zich bij laag water terug trekt, talrijke poelen achterlatend. Als aquaria zo helder en vol met levende bedrijvigheid. Een paradijs voor de micro-wildspotter op zijn knieën. Of de vinexjager. Slechts gewapend met een visdraadje en een stukje spek aast hij op krabbetjes die zich in de holtes verborgen houden. Of hij gebruikt de vinexjager klassieker: de petflesfuik, bestaande uit een doorgesneden en binnenstebuiten gekeerde fles met een vergrote opening. Niet te groot, daar ging meneer zelf ool weer eens de mist in zodat uiteindelijk niet hij de krabbenpopulatie decimeerde, maar de krabben vooral zijn spekvoorraad. Dat worden saaie pannenkoeken vandaag.

  1. 1
    reactie via Facebook

    Snap je dat nou. Wordt de lokale kinderboerderij overvallen, doordat ze opgescheept worden met 7 moedercavia’s die hoogzwanger zijn. Paniek aan alle kanten, want wat moeten ze nou met zoveel cavia’s. Stuurt deze Vinexjager via Facebook een cavia-recept op, wordt iedereen boos en verontwaardigd. 😉

  2. 2
    Servaes Familytree

    Snap je dat nou. Wordt de lokale kinderboerderij overvallen, doordat ze opgescheept worden met 7 moedercavia’s die hoogzwanger zijn. Paniek aan alle kanten, want wat moeten ze nou met zoveel cavia’s. Stuurt deze Vinexjager via Facebook een cavia-recept op, wordt iedereen boos en verontwaardigd. 😉

Geef een reactie