Tickets voor WORKSHOP & LEZINGEN voor Rotzooi Fermentatiefestival 2017 in de voorverkoop

Tickets voor WORKSHOP & LEZINGEN voor Rotzooi Fermentatiefestival 2017 in de voorverkoop


Tickets voor de 18 workshops (waaronder kombucha, zuivel, pickle-pers, droge worst, tempeh en zuurkool) en de lezingen (waaronder bokashi, raw milk en pekelzouten) tijdens ROTZOOI festival 2017 zijn vandaag in de voorverkoop gegaan. Je schaft ze aan via de rotzooi-facebookpagina of via de site.

Boek snel, want binnen een halve dag waren van sommige workshops al een kwart van de kaarten verkocht. Op de website www.rotzooi-festival.nl vind je het complete programma (het groeit nog steeds).

Echt te laat? (Dat zou een typisch meneer-dingetje zijn, dus schaam je niet). Voor de workshops vissaus, fementatie-algemeen en de speciale ‘ later beslissersworskhop’ zijn alleen kaarten te koop op het festival zelf.

Leave a Reply