Wateetons workshop cadeaubon €9,99

Een cadeaubon voor een Wateetons workshop ter waarde van €9,99. In te wisselen als korting op elke Wateetons workshop. Incl. €5 verzend- en administratiekosten. Bij aankoop van alleen een digitale cadeaubon betaal je geen verzend en administratiekosten.

Een mooie hard-kartonnen cadeaubon ter waarde van €9,99. De bon is in te wisselen als korting op elke online of offline Wateetons workshop.

Met de cadeaubon + bijbehorende code kan de ontvanger zelf een keuze maken voor een workshop en datum op wateetons.com/agenda.

Liever alleen een digitale bon? dan €5 korting

De verzend- en administratiekosten voor de papieren cadeaubon zijn €5. Wil je alleen een digitale bon (PDF) dan betaal je geen verzend en administratiekosten. Gebruik dan de kortingscode ‘digitaal’ tijdens het afrekenen.

Als je wilt dat meneer Wateetons wat op de papieren cadeaubon schrijft voor de ontvanger, laat het weten in het commentaarveld tijdens het bestellen.

Let op: code vereist

Bij elke bon hoort een unieke code. Deze krijg je digitaal toegestuurd na je bestelling in een aparte mail. Zonder code is de bon niet geldig. Zorg dus dat de ontvanger niet alleen de bon, maar ook de code krijgt. De ontvanger wisselt de code tijdens het bestelproces en ontvangt daarmee de korting.

Onbeperkt houdbaar

Er zit geen tijdslimiet aan de bon. Workshop prijswijzigingen zijn voorbehouden.

14,99


Reviews

“Grondig, in begrijpelijke taal, stap voor stap, duidelijk en vooral met humor – Meneer Wateetons doorgrondt het onderwerp charcuterie precies zoals we dat van hem gewend zijn. ”

Joël Broeckaert Nrc

“Het is echt een prachtig boek geworden en ik kan het echt iedereen aanbevelen die wat wil leren omtrent charcuterie. Het boek zou zeker niet misstaan op de boekenlijst van het SVO (vakschool slagers).”

Job Vrijenhoek Slagerij Vrijenhoek

“Het schimmelt, gist en rot in de keuken van Meneer Wateetons, en wij zijn er gelukkig bij. Zelden zo’n mooi rotboek gelezen.”

Jacques Hermes Dagblad van het Noorden

“Knipogend goed geschreven, een zeldzame combinatie van eersteklas informatie en pure tekstpret. ”

Onno Kleyn Volkskrant

“Over Rook is het eerste en ook het sluitende, alles vertellende, definitieve handboek voor het zelf roken van etenswaren”

Felix Wilbrink Telegraaf
whatsapp