Met vrienden of familie leren fermenteren, worst of snacks maken? Dat kan! Keuze uit meer dan 30 onderwerpen.

Ik wil een workshop aanvragen

Privé culinaire workshops

Foodwriter Meneer Wateetons geeft zijn bekende culinaire workshops ook privé. Voor bijvoorbeeld een groep vrienden of familie.

Dat kan zowel op de gezellige boerderij van Boergondineren aan de rand van Amsterdam, maar ook online. In uitzonderlijke gevallen kan Meneer Wateetons zelf naar jou toekomen. Voor zakelijke workshops is een aparte pagina. Lees verder voor de verschillende mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan
workshop Kimchi maken online

Privé online workshop

Veel van de Wateetons workshops zijn online te geven. Jij kiest het onderwerp en de tijd, Meneer Wateetons zorgt voor de kennis, de techniek en de flauwe grappen. Eventueel kan hij ook complete thuis-meekook-pakketen verzorgen. Inclusief een download na afloop, de powerpoint, antwoord op al je vragen en volle aandacht van Meneer.

De workshop kan zowel in webinar vorm, als via een gezellige meeting waarin iedereen de webcam aan heeft staan en aan de slag gaat. Van kimchi tot kaassoufflé, van grillworst tot (vegan) kroketten. En nog 30 andere onderwerpen. Meneer Wateetons adviseert je graag wat goed werkt.

Ook voor bedrijven en scholen en also in English.

Opties

De online workshops zijn uit te breiden met een of meerdere opties:

  • een bijpassende gesigneerd kookboek van Meneer Wateetons
  • een thuis proeverij
  • een DIY pakket om na afloop van de workshop zelf aan de slag te gaan met het onderwerp
Vraag direct een offerte aan
boergondineren_worstmaken-33-6484

Privé workshop op de boerderij

Meneer Wateetons geeft ook privé workshops op de gezellige boerderij van Boergondineren aan de rand van Amsterdam, of een van de andere landelijk locaties waar we mee samenwerken. Tijdens de workshops op de boerderij leer je de techniek hands on en met volle aandacht van Meneer, onder het genot van de hapjes en drankjes van de locatie. Vervolgens breng je het geleerde in de praktijk waarna we afsluiten met een heerlijke maaltijd en wijnen.

Je krijgt een boekje mee naar huis met daarin alle recepten.

Een en ander kan ook gecombineerd worden met andere activiteiten rond de boerderij, zoals een rondleiding in de melkveehouderij of boerderijspelletjes.

Tip

Worst maken, snacks maken of Koken met vuur zijn onderwerpen die het erg goed doen voor groepen vrienden of familie. Maar check ook de andere 30 onderwerpen.

Vraag direct een offerte aan
Meneer Wateetons ham

Exclusief: Meneer Wateetons bij jou thuis

Leer van Meneer in je eigen keuken of tuin. Met volle persoonlijke aandacht van Meneer Wateetons en een programma dat volledig op jouw wensen is afgestemd. Met een normale keuken en een flinke eettafel komen we vaak al heel ver. Meneer neemt alle materialen en ingrediënten mee en zorgt voor lekkere hapjes, bijgerechten en een maaltijd na afloop. Voor de eventuele wijn of andere dranken zorg je zelf.

Ja, ik wil zo'n privé Wateetons Workshop

Vraag een offerte aan

Casussen

workshop-groentefermenteren
Live kimchi maken

Voor de verjaardag van haar moeder organiseerde iemand een privé workshop kimchi maken. De deelnemers ontvingen thuis een zakje Koreaanse paprikakruiden en zeezout. De overige ingrediënten kochten ze zelf. Na afloop van de felicitaties trokken de 12 vrienden en kennissen hun schort aan, richtten de webcam op het aanrecht en leefden zich onder leiding van Meneer Wateetons uit op kool en kruiden.
De workshop was vega en vegan friendly.


Zoiets wil ik ook wel
workshop-worstmaken
Workshop worst maken voor familie en vrienden

Hoe leuk is het om als smulpapen je 25-jarige huwelijk te mogen vieren met al je vrienden, familie en kennissen. En dan het liefst niet bij je thuis, want dan zit je met alle rommel en voorbereidingen. Natuurlijk moest er lekker gegeten en gedronken worden, en iets actiefs. In overleg met Meneer Wateetons besloten ze tot een workshop worst maken, waarvan ze het resultaat direct daarna, begeleid door lekkere bijgerechten en wijnen opaten op een prachtige locatie.

Topdag.


Dit lijkt me een leuke workshop
workshop-snacktrek
LIVE ENGELSTALIGE WORKSHOP KROKETTEN EN BITTERBALLEN MAKEN

Wat is er Nederlandser dan de kroket? Voor zijn verjaardag besloot iemand om met al zijn vrienden kroketten te gaan maken. Alleen, hij had nogal wat internationale vrienden. Dan maar online. Dat gaat namelijk prima. Iedereen kreeg een kooplijstje toegestuurd, met ingrediënten die overal ter wereld wel te koop zijn (inclusief vegan alternatieven) en met de frituur op 180 en de camera uit de buurt van de hete pan gingen ze onder leiding van Meneer Wateetons aan de slag. Na 1,5 uur had iedereen zijn eigen krokante kroketten en bitterballen en nieuwe kennis voor het leven.


Gaaf, ik wil ook leren snacks maken

FAQ

Een waarschuwing vooraf: Meneers agenda is goed gevuld. Dat betekent dat het verzoek om een workshop ‘over twee weken op zaterdagavond’ bij voorbaat kansloos is. Sorry.
Ook voor groepjes van een handjevol vrienden ontbreekt het Meneer Wateetons tot zijn spijt aan tijd.

Minimale groepsgrootte voor privé workshops op de boerderij is circa 25 personen, of het financieel equivalent daarvan.

Voor privé workshops bij jou thuis of op jouw locatie geldt een minimum van 20 personen of het financieel equivalent ervan.

Een privé online workshop kan al vanaf 15 personen.

De kosten zijn afhankelijk van jullie wensen. We kunnen een programma samen stellen naar wens. Vraag gerust een offerte aan.

De privé workshops kunnen volledig naar wens worden opgezet. Een gemiddelde workshop duurt echter 4-5 uur.


Reviews

“Wat een gave workshop fermenteren. ik raad iedereen aan een workshop bij hem te volgen”

Miranda Stultjens-van Tuel

“Heel leuk, lekker, leerzaam, geweldig tijdverdrijf, Corona proof...wat wil een mens nog meer.”

Marga Bijma

“Nu 'live' even niet kan, zijn de online sessies een aanrader. De eerste verse worsten hier zijn al gemaakt, nu aan de slag met droge worst!”

Jeannette Homan

“Super leuke online workshop gehad over het zelf maken van grillworst.”

Anja de Jong

“Zijn online workshops zijn écht leuk! En ondertussen iets erbij drinken uiteraard ?”

Martine Zwakenberg

“Super leuke workshops. Professionele uitleg op een laagdrempelig niveau. Meneer is prettig om de omgang en neemt zeker de tijd om nadien alle vragen te beantwoorden.”

Roy Wagtenveld

“De online workshops van Meneer zijn geweldig leuk! Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en dat zorgt er voor dat je zo snel mogelijk het geleerde wil uitvoeren. Ik heb ze nagenoeg allemaal gevolgd, en ik blijf fan!”

Marjolein Breukhoven

“Nadat mijn man al twee keer (ver voordat we wisten dat Corona ook iets anders kon zijn dan een biertje) een workshop had gevolgd en daar enthousiast over vertelde, ben ik afgelopen donderdag aangeschoven bij de online workshop over het maken van ham. Echt een aanrader als je meer wilt weten over iets dat regelmatig op je bord ligt. Zeer interessan...”

Ninke Hiemstra
whatsapp