Geen zin, tijd of talent om zelf uw (culinaire) event aan elkaar te praten? Meneer Wateetons is ook beschikbaar als presentator.

Vraag direct een offerte aan
Meneer Wateetons presenteert

Geen zin, tijd of talent om zelf uw (culinaire) event aan elkaar te praten? Meneer Wateetons is ook beschikbaar als presentator.

Zijn stijl is luchtig, onderkoeld, ontspannen en geïnteresseerd. Iemand noemde hem ‘de Willem Duys van onze generatie’. Dat was een compliment.

 

Ervaring

In een pre-culinair leven was hij acht jaar radiopresentator, had hij een presentatiebedrijf en praatte hij meermaals events als de Amsterdamse popprijs en het Amsterdams bevrijdingsfestival aan elkaar.

Naast zijn ervaring in de popjournalistiek werkte hij als presentator en discussieleider voor mediabedrijven, woningcorporaties, studentenverenigingen en hoge scholen. Hij heeft bovendien vanuit zijn formele opleiding ruime ervaring in lesgeven van VMBO tot post-academisch niveau.

Als Meneer Wateetons heeft hij inmiddels ruim honderd workshops under his belt, was hij culinair trendwatcher bij BNR nieuwsradio, organiseerde en presenteerde hij de maandelijkse Zuursalon bij Mediamatic, presenteerde hij het Gouden Kookboek 2017 en trad hij als expert op in vele radio- en tv-programma’s (oa. Koken met van Boven, Koffietijd, Boer Zoekt Vrouw, De Proefkeuken, Het Klokhuis, 5 uur Live, Tijd voor Max, Proefkonijnen).

Kortom, de man kan lullen als Brugman. Zeker als het over eten gaat. En dan is hij nog best grappig ook.

Vraag direct een offerte aan
whatsapp