Meneer Wateetons schreef acht kookboeken die zich kenmerken door een kraakheldere uitleg en vaktechnische accuratesse gecombineerd met een losse en humoristische schrijfstijl. Ook teksten van Meneer Wateetons in uw blad of boek?

Ja, ik wil teksten van Meneer

Reviews

“Over Rook is het eerste en ook het sluitende, alles vertellende, definitieve handboek voor het zelf roken van etenswaren’… ‘Knipogend goed geschreven, een zeldzame combinatie van eersteklas informatie en pure tekstpret.”

Onno Kleyn De Volkskrant

“Ik heb een paar Engelstalige boeken op dit gebied, maar die halen het niet bij deze zorgvuldigheid.”

Felix Wilbrink De Telegraaf

“Vollediger en veelzijdiger kan een handboek niet zijn.”

Vrij Nederland

“Uit zijn boeken blijkt dat Meneer Wateetons nooit over één nacht ijs gaat. Dat deed hij in Over Rook en Over Rot. Hij onderzoekt, probeert uit, kookt, knutselt en onderwijst. Met humor. ”

Gereons Keuken Thuis

“…hij schrijft er niet op een typische foodbloggersmanier over, maar nuchter en als de heuse wetenschapper die hij is.”

Vlees.nl

“Een bijzonder gaaf charcuterie boek van Meneer Wateetons. Best zware kost (het slagersvak is geen sinecure), maar zo lichtvoetig geschreven dat de meest ingewikkelde technieken en processen appeltje-eitje lijken.”

Madame Paté

“...ik kan het echt iedereen aanbevelen die wat wil leren omtrent charcuterie. Het boek zou zeker niet misstaan op de boekenlijst van het SVO (vakschool slagers). ” ”

Job Vrijenhoek Slagerij Vrijenhoek

“...combineert durf en gekheid met vakkennis, het beproefde recept van de Wateetons-boeken. Aangenaam en met gevoel voor humor geschreven..”

NBD Biblion
whatsapp