Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de online Wateetons. Om het inloggen en meedoen met de workshop zo soepel mogelijk te maken heb ik een instructie geschreven, met onderaan wat ‘troubleshooting’

Eerste keer – live kijken

1. Kijk de workshop bij voorkeur op een vaste computer en met Google chrome. Dat geeft de minste problemen.

2. Je hebt bij aanschaf van de workshop een mail gekregen met daarin een link, iets van crowdcast.io/blahbah. Heb je die niet gehad, check dan Troubleshooting hieronder. Klik op die link.

3. Je komt in de omgeving van Crowdcast, de webinarsoftware die ik gebruik om de workshop te geven. Dat ziet er zo uit. Klik daar op ‘save my spot

4. Je hebt een Crowdcast account nodig, en aangezien dit je eerste keer is moet je die even aanmaken. Klik daarom op sign up. Als dit niet je eerste keer is kun je het emailadres en je wachtwoord van de vorige keer gebruiken en op het groene pijltje drukken.

5. In het volgende scherm kun je een account aanmaken. Voer je emailadres (graag dezelfde die je gebruikte toen je de workshop boekte) in en je voor en achternaam. Klik ten slotte op de groene button ‘sign up en join event’

 

 

 

 

 

 

 

 

6. En je bent binnen. Om 20:30 verschijnt er beeld en geluid en gaan we van start. Je kunt alvast even kletsen met deze en gene.

EERSTE KEER – TERUG KIJKEN

Je hebt de workshop aangeschaft maar niet live gekeken. Geen probleem. Daags na de workshop heb je van mij een mail gekregen met onder andere de terugkijklink. Klik op die link en volg de instructies zoals hierboven beschreven vanaf punt 3.

Troubleshooting

Check allereerst je spam. Zit hij daar niet in, mail me dan, maar uiterlijk 20:15 op de avond zelf. Daarna kan ik niet meer reageren.

Klik op ‘forgot password’. Dan ontvang je een nieuw wachtwoord.

Gebruik bij voorkeur Chrome op een vaste computer (laptop, desktop) in plaats van mobiel, of Safari, of tablet. Dat heeft de grootste kans van slagen.

Ververs de pagina, meestal geeft dat de oplossing. Gebruik bij voorkeur Google chrome op een vaste computer.

Je kunt de live workshops nog een week terugkijken. Daarna vervalt de link. Mogelijk ben je dus te laat. Geen nood, veel van de workshops zijn als cursus (zonder tijdslimitiet) aan te schaffen. Zie hier voor het overzicht. In de Wateetons Werkplaats zijn veel cursussen te vinden voor een vast bedrag per maand. Lees hier meer over de Wateetons Werkplaats.

Ja, dat kan, tot een paar dagen nadat de workshop live is gegeven. Is hij niet meer beschikbaar: geen nood, veel van de workshops zijn als cursus (zonder tijdslimitiet) aan te schaffen. Zie hier voor het overzicht. In de Wateetons Werkplaats zijn veel cursussen te vinden voor een vast bedrag per maand. Lees hier meer over de Wateetons Werkplaats.

Neem contact met me op via de contactpagina. Zie de header. Als de workshop begonnen is kan ik niet meer reageren.Reviews

“Grondig, in begrijpelijke taal, stap voor stap, duidelijk en vooral met humor – Meneer Wateetons doorgrondt het onderwerp charcuterie precies zoals we dat van hem gewend zijn. ”

Joël Broeckaert Nrc

“Het is echt een prachtig boek geworden en ik kan het echt iedereen aanbevelen die wat wil leren omtrent charcuterie. Het boek zou zeker niet misstaan op de boekenlijst van het SVO (vakschool slagers).”

Job Vrijenhoek Slagerij Vrijenhoek

“Het schimmelt, gist en rot in de keuken van Meneer Wateetons, en wij zijn er gelukkig bij. Zelden zo’n mooi rotboek gelezen.”

Jacques Hermes Dagblad van het Noorden

“Knipogend goed geschreven, een zeldzame combinatie van eersteklas informatie en pure tekstpret. ”

Onno Kleyn Volkskrant

“Over Rook is het eerste en ook het sluitende, alles vertellende, definitieve handboek voor het zelf roken van etenswaren”

Felix Wilbrink Telegraaf