Samen leren, samen koken en vervolgens samen eten en drinken. Dat verbindt. Meneer Wateetons krijgt iedereen enthousiast.

Vraag direct een offerte aan
Wateetons workshops

De workshops van meneer Wateetons als bedrijfsuitje

Samen leren, samen koken en vervolgens samen eten en drinken. Dat verbindt. En, Meneer krijgt iedereen enthousiast.

De workshops kunnen zowel op uw locatie gegeven worden, als op de sfeervolle boerderij van Boergondineren aan de rand van Amsterdam of een van de andere landelijke locaties waar we met samenwerken.

De landelijk locatie van Boergondineren biedt bovendien veel extra mogelijkheden, zoals een rondleiding door de melkveestallen door de boer, zwemmen in de beerput of verschillende boerderijspelletjes. Ook bestaat er de mogelijkheid om voorafgaande aan de workshop een vergadering of een presentatie te houden.

Momenteel vinden de workshops voor bedrijven vooral online plaats, maar zodra de omstandigheden dat toe laten kunnen ze ook weer op locatie gehouden worden.

Vraag direct een offerte aan
Boergondineren workshop wateetons

Suggesties voor onderwerpen

TIP: verschillende onderwerpen hieronder zijn uit te breiden met een of meerdere opties:

  • een bijpassend gesigneerd kookboek van Meneer Wateetons
  • een DIY pakket om zelf aan de slag te gaan met het onderwerp

FERMENTEREN

groente fermenteren (vegan), kimchi maken (vegan), introductie op fermenteren (vega), hotsauces maken (vegan), yoghurt maken en zuivel fermenteren (vega)

DRANK

Gin en likeur maken

boergondineren_worstmaken6-8423

VLEES

paté en croute maken, verse worst maken, bloedworst maken, varken uitbenen, kip uitbenen, frikandellen maken, grillworst maken, kop tot staart workshop

SNACKS

kaassoufflés maken (vega), kroketten en bitterballen maken, vegan kroketten en bitterballen, frikandellen maken, grillworst maken

EN VERDER

roken, koken met vuur

Of alles door elkaar

Voor grotere groepen werkt het ook goed om meerdere korte workshops tegelijk te geven, waar de medewerkers uit kunnen kiezen. Zo is er voor elk wat wils. Na de workshops komt iedereen weer bij elkaar en eten we gezamenlijk van wat er zojuist is gemaakt.

Check alle workshops die Meneer geeft

Casussen

workshop-groentefermenteren
Live online kimchi maken

Voor de leden van broodfonds organiseerde Meneer Wateetons een workshop ‘kimchi’ maken. De deelnemers ontvingen thuis een zakje Koreaanse paprikakruiden en zeezout. De overige ingrediënten kochten ze zelf. Na afloop van de jaarvergadering trokken de 20 broodfondsleden hun schort aan, richtten de webcam op het aanrecht en leefden zich onder leiding van Meneer Wateetons uit op kool en kruiden.
De workshop was vega en vegan friendly.


Zoiets wil ik ook wel
workshop-fermenteren
Fermentatieproeverij met DIY pakket

‘Fermenteren is hot’ hoor je overal, maar wat is het nou precies? Dit webdesignbureau zag het live koken niet zo zitten, maar wilde wel kennismaken met deze culinaire trend. Meneer Wateetons maakte een foodbox met zes gefermenteerde items, die hij naar elk van de deelnemers stuurde. Tijdens de online workshop vertelde de fermentatie-expert over de producten, terwijl de deelnemers er live van proefden en hun ervaringen met elkaar deelden.


Dit lijkt me een leuke workshop
workshop-destilleren
Vijf mini workshops – met eigen keuze

Voor een groothandel in biologische levensmiddelen organiseerde Meneer Wateetons verschillende mini workshops en een diner. Van te voren konden de deelnemers hun keuze aangeven voor een workshop thema, zoals groente fermenteren, worst maken, roken of gin maken. Na een korte vergadering met presentatie van de jaarcijfers en plannen voor het jaar erop door de directie ging men aan de slag. Elke workshop duurde anderhalf uur, waarna men met nieuw verworven kennis en een paar worsten, pot kimchi of flesje zelfgemaakte gin voor thuis aan tafel ging om daar gezamenlijk van een heerlijke -biologische- maaltijd te genieten met heerlijke wijnen.


Gaaf, ik wil ook wel zoiets

Ik wil met mijn bedrijf een workshop volgen bij Meneer Wateetons

Vraag direct een offerte aan

Reviews

“Wij hebben met ons team genoten van een verassende workshop van Meneer Wateetons over likeuren en gin maken. Met geheime tips en trucs van de meester, waarna we zelf aan de slag gingen met kruiden, fruit en veel sterke drank. Een geslaagde sessie!”

Christie Klaucke Healthbase

“Onze workshop: Bijzonder! Zowel qua worsten maken als qua locatie. En dat je daarna je eigengemaakte worsten ook gelijk gaat eten is toch wel het summum. We waren met een behoorlijk divers gezelschap en iedereen was enthousiast. Bijzonder en lekker stukje team bonding ”

Lieke Spakens Brompton Road

“Meneer Wateetons led an expert virtual workshop on the art of making 'Kimchi; for our client, a tech giant based in the Netherlands. Meneer took care of everything, from creating kits for the participants to prepare their fermentations with, to kit delivery and leading the workshop, which was delivering entirely from an online platform (he even use...”

Briony Morgan Verve

“Wanneer je reclamebureau Sunshine and Sausages heet, ligt een workshop worst maken als bedrijfsuitje voor de hand. En als deze workshop vervolgens door Meneer Wateetons wordt verzorgd, heb je alle ingrediënten te pakken voor een weergaloos geestige, leerzame en onvergetelijk lekkere avond. Echt een aanrader! ”

Bas Boterman Sunshine and sausages

“Met ons hele bedrijf Terrasana- Positive eating hebben we een erg leuk bedrijfsuitje gehad van Meneer Wat Eet Ons. De workshops waren speciaal op ons afgestemd in groepsverband, en de gebruikte artikelen waren op ons verzoek biologisch. Ook de locatie, Boergondineren in Amsterdam Noord, en de rondleiding daar maakten het tot een zeer geslaagd evene...”

Sarah de Jong Terrasana

“Een afdelingsuitje maar dan anders? Nou dat was het wel. Je eigen eten maken en een lekker vuurtje stoken, dat was het enige wat ons te doen stond. Heerlijk. Op een fijne goed bereikbare locatie zonder parkeerproblemen en parkeermeters, onder de rook van Amsterdam met zicht op Waterland. ”

Ria de Boer Gemeente Landsmeer
whatsapp