Meneer Wateetons is een graag geziene gast op radio en tv. Zo was hij onder andere te horen en te zien als trendwatcher op BNR, BNN’s proefkonijnen, VPRO’s de Proefkeuken, Koken met Van Boven, Boer zoekt Vrouw, Koffietijd, Tijd voor Max, Foodtube.nl, het Klokhuis, 5 uur live.

Contact opnemen
FD persoonlijk on air Meneer Wateetons
Wat-trendwatcht-ons

FD persoonlijk on air

Twee jaar lang schoof Meneer Wateetons op zaterdagochtend aan bij BNR FD persoonlijk on air om de laatste culinaire trends te bespreken. Welk drankje moet je absoluut drinken en welk ingrediënt gaat het helemaal worden dit jaar.


meneer-wateetons-bij-tijd-voor-koffietijd
Worst bij de koffie

Koffietijd

Samen met Caspar maakte Meneer Wateetons bij het verschijnen van zijn boek Over Worst live worsten in de studio. Om 10 uur ‘s ochtends aan de worst, dat kan dus ook.


proefkeuken figuurworst meneer wateetons
Rupsekindje

De Proefkeuken

Het állerleukste tv-programma voor kinderen en hun linkse eliteouders is ‘de Proefkeuken’. De ‘rupsekindjes’ Pieter en Willem zoeken uit hoe alledaags voedsel eigenlijk gemaakt wordt, en gaan dan zelf aan de slag met materialen van de bouwmarkt. Figuurworst. Hoe krijg je eigenlijk zo’n vormpje van Dora of een non-descript beertje in een plakje worst? Pieter en Willem zoeken het uit en komen onder andere uit bij een zekere scrupulesloze worstmaker en vleesspeler: “Wat een leuke meneer, die meneer”

Bekijk de aflevering

https://www.koffietijd.nl/recepten/38488/Eten/Meneer-Wateetons-maakt-heerlijke-worst
worst om 5 uur

5 uur live

Bij het verschijnen van zijn worstbijbel maakte Meneer Wateetons vijf dagen achtereen recepten met worst bij 5 uur live. Van verse worst tot pizza met worst tot chocoladeworst.

Bekijk een aflevering hier

Reviews

“Grondig, in begrijpelijke taal, stap voor stap, duidelijk en vooral met humor – Meneer Wateetons doorgrondt het onderwerp charcuterie precies zoals we dat van hem gewend zijn. ”

Joël Broeckaert Nrc

“Het is echt een prachtig boek geworden en ik kan het echt iedereen aanbevelen die wat wil leren omtrent charcuterie. Het boek zou zeker niet misstaan op de boekenlijst van het SVO (vakschool slagers).”

Job Vrijenhoek Slagerij Vrijenhoek

“Het schimmelt, gist en rot in de keuken van Meneer Wateetons, en wij zijn er gelukkig bij. Zelden zo’n mooi rotboek gelezen.”

Jacques Hermes Dagblad van het Noorden

“Knipogend goed geschreven, een zeldzame combinatie van eersteklas informatie en pure tekstpret. ”

Onno Kleyn Volkskrant

“Over Rook is het eerste en ook het sluitende, alles vertellende, definitieve handboek voor het zelf roken van etenswaren”

Felix Wilbrink Telegraaf