Basis lidmaatschap Wateetons Werkplaats – ‘gietijzer’

Lidmaatschap van de Wateetons Werkplaats – niveau ‘Gietijzer’ (basis). Onbeperkte toegang tot het online platform met cursussen van Meneer Wateetons en online kookgekken community.

  • Toegang tot een breed en steeds wisselend aanbod van online culinaire cursussen van Meneer Wateetons bestaande uit handige korte videolessen. Altijd inclusief downloadbare powerpoint presentatie, quizes om je begrip te testen en relevante receptuur.
  • Toegang tot de besloten werkplaats community; leer van Meneer én van elkaar. Met thema’s en challenges, spelelementen, live sessies en vragenuurtjes met Meneer, gastsprekers en nog veel meer….
  • Regelmatig unieke kortingen op het aanbod van starterculturen.nl, boeken, t-shirts en live workshops op locatie.
  • Als eerste op de hoogte van nieuwtjes en acties. Unieke previews van Meneer’s nieuwe boeken, inclusief meeschrijven en proefkoken.
  • Nog veel meer (in ontwikkeling)

Maandelijks opzegbaar! Je zit nergens aan vast.

9,99 / maand


Reviews

“Grondig, in begrijpelijke taal, stap voor stap, duidelijk en vooral met humor – Meneer Wateetons doorgrondt het onderwerp charcuterie precies zoals we dat van hem gewend zijn. ”

Joël Broeckaert Nrc

“Het is echt een prachtig boek geworden en ik kan het echt iedereen aanbevelen die wat wil leren omtrent charcuterie. Het boek zou zeker niet misstaan op de boekenlijst van het SVO (vakschool slagers).”

Job Vrijenhoek Slagerij Vrijenhoek

“Het schimmelt, gist en rot in de keuken van Meneer Wateetons, en wij zijn er gelukkig bij. Zelden zo’n mooi rotboek gelezen.”

Jacques Hermes Dagblad van het Noorden

“Knipogend goed geschreven, een zeldzame combinatie van eersteklas informatie en pure tekstpret. ”

Onno Kleyn Volkskrant

“Over Rook is het eerste en ook het sluitende, alles vertellende, definitieve handboek voor het zelf roken van etenswaren”

Felix Wilbrink Telegraaf