Basis lidmaatschap Wateetons Werkplaats – ‘gietijzer’

Lidmaatschap van de Wateetons Werkplaats – niveau ‘Gietijzer’ (basis). Onbeperkte toegang tot het online platform met cursussen van Meneer Wateetons en online kookgekken community.

  • Toegang tot een breed aanbod van meer dan 35 (!) online culinaire cursussen van Meneer Wateetons bestaande uit handige korte videolessen. Van vlees tot vegan en van fermenteren tot frituren. Altijd inclusief downloadbare powerpoint presentatie, quizzes om je begrip te testen, een certificaat en relevante extra receptuur en literatuur.
  • Toegang tot de besloten werkplaats community; leer van Meneer én van elkaar. Met thema’s en challenges, spelelementen, live sessies en vragenuurtjes met Meneer, gastsprekers en nog veel meer….
  • Onbeperkt de mogelijkheid tot vragen stellen aan Meneer Wateetons, en alle andere Werkplaatsleden over elk culinair onderwerp.
  • Een groot aanbod van culinaire achtergrond informatie: een steeds uitbreidende bibliotheek van kookboeken en de nieuwste literatuur op het gebied van fermenteren en andere culinaire technieken
  • Besloten youtubekanalen en boekenclub
  • Als eerste op de hoogte van nieuwtjes en acties. Unieke previews van Meneer’s nieuwe boeken, inclusief meeschrijven en proefkoken.
  • Nog veel meer (in ontwikkeling)

Maandelijks opzegbaar! Je zit nergens aan vast.

11,99 / maand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Basis lidmaatschap Wateetons Werkplaats – ‘gietijzer’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Reviews

“Grondig, in begrijpelijke taal, stap voor stap, duidelijk en vooral met humor – Meneer Wateetons doorgrondt het onderwerp charcuterie precies zoals we dat van hem gewend zijn. ”

Joël Broeckaert Nrc

“Het is echt een prachtig boek geworden en ik kan het echt iedereen aanbevelen die wat wil leren omtrent charcuterie. Het boek zou zeker niet misstaan op de boekenlijst van het SVO (vakschool slagers).”

Job Vrijenhoek Slagerij Vrijenhoek

“Het schimmelt, gist en rot in de keuken van Meneer Wateetons, en wij zijn er gelukkig bij. Zelden zo’n mooi rotboek gelezen.”

Jacques Hermes Dagblad van het Noorden

“Knipogend goed geschreven, een zeldzame combinatie van eersteklas informatie en pure tekstpret. ”

Onno Kleyn Volkskrant

“Over Rook is het eerste en ook het sluitende, alles vertellende, definitieve handboek voor het zelf roken van etenswaren”

Felix Wilbrink Telegraaf
whatsapp