Live Librije Kombucha-cam (offline)Stream Videos

UPDATE: inmiddels is de cam offline. Maar de SCOBY doet het nog.

Tijdens Taste kreeg meneer van De Librije een kombuchazwammetje. Kun je een drank mee maken, fris en bubbelig. Of doorfermenteren tot azijn. Meneer kan er boeken over vullen. Nu heeft meneer al een kombuchazwam. Meerdere zelfs. Maar tegen Jonnie Boer zeg je geen nee. De zwam, die de chef niet alleen met meneer deelde (hoe mattie-erig meneer in de voorgaande zinnen ook probeerde te klinken) heeft zelfs een eigen twitteraccount: @librijekombucha. En, per vandaag een eigen ustream-kanaal. Er staat permanent een camera gericht op de zich op de Wateetons CV-ketel ontwikkelde fermentatiekwal. Meneer zal de groei van zijn Librije SCOBY in de komende weken live uitzenden.

Dit is waar de uitdrukking ‘gewoon omdat het kan’ voor is uitgevonden.

UPDATE: een week later was de stream uitgevallen, maar de SCOBY in de puberteit beland.

Geef een reactie