Vragen? Antwoorden! De meest gestelde vragen en hun antwoorden over de Wateetons workshops vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op of gebruik de chat-functie op deze pagina.

Je kunt de workshops van Meneer Wateetons volgen op verschillende manieren:

Op locatie

  • Op één van de landelijke locaties waar hij mee samen werkt volgens een vaste agenda. Je kunt je in je eentje of met meerdere opgeven. De workshop vindt plaats aan de rand van Amsterdam, meestal op een woensdagavond, soms op zaterdag. Eten en drinken is inbegrepen. Klik hier voor de agenda van de komende maanden.
  • Op locatie op aanvraag. Bijvoorbeeld voor bedrijven of andere groepen. Op een van onze landelijke locaties. Eten en drinken is inbegrepen en volledig naar jouw wensen in te stellen. Lees hier meer.

Online

Het voordeel van online workshops is dat je de deur er niet voor uit hoeft en het minder kost.

Op de workshop op de boerderij krijg je lekkere hapjes, drankjes en na afloop van de workshop eten we de zelfgemaakte worsten op, met bijgerechten.

Bij de online workshops moet je zelf je drankje inschenken.

Je kunt bij de workshops op de boerderij voor meerdere mensen tegelijkertijd een ticket kopen. We hebben plek tot het vol is. Als je een hele grote groep hebt, overweeg dan een privé workshop te organiseren.

Voor de online workshop kun je ook meerdere tickets kopen, maar koop die bij voorkeur los van elkaar zodat het systeem niet in de war raakt.

Meneer Wateetons geeft ook veel workshops voor bedrijven en scholen of opleidingen. Het hele programma kan volledig afgestemd worden op jullie wensen. Zie hier voor meer info over bedrijfsuitjes of voor opleidingen.

Je kunt de workshops ook voor groepen vrienden of familie boeken. Dat kan zowel online als op de boerderij.

Voor beide geldt echter wel een minimumbedrag of aantal personen.

Uiteraard houden we ons tijdens de workshops aan de door de overheid bepaalde regels. Veiligheid voor alles.

Waarom zou ik een workshop boeken bij Meneer Wateetons en niet ergens anders?

Duizenden deelnemers gingen je al voor in vele workshops. Meneer Wateetons weet als geen ander een losse sfeer te combineren met goede inhoudelijke informatie. Je steekt er écht wat van op. Geen trucjes, maar kennis. Geen recepten maar inzicht.

Zijn workshops worden op Facebook beoordeeld met een gemiddelde van 4.9.

Is er ruimte voor vragen tijdens de workshop?

Uiteraard, tijdens de live workshops kun je alle vragen stellen die je wilt.

Worden er ook ingrediënten verkocht tijdens de workshops?

Nee, voor al je worst- en charcuterie maak-ingrediënten en starters om te beginnen met fermenteren adviseren we www.starterculturen.nl, de webwinkel van Meneer Wateetons.

Kan er ook rekening gehouden worden met allergieën?

Zeker, geef je allergie op tijdens het boeken van een workshop op de boerderij en we houden er rekening mee.

Zijn de boeken van Meneer Wateetons te koop tijdens de workshops?

Jazeker, Meneer Wateetons heeft altijd een stapeltje van zijn boek

en bij zich en signeert ze graag voor je.

 

Kunnen de workshops voor leerlingen of medewerkers ook online gegeven worden?

Zeker, online of op locatie, beide is mogelijk.

Voor de workshops op locatie moet je denken aan minimaal circa 20 personen. Online workshops kunnen soms al met wat minder deelnemers worden georganiseerd.

Kunnen we voor de workshops ook zelf ons programma samenstellen?

Ja, denk bijvoorbeeld aan een combinatie van verschillende workshops waarbij deelnemers zich van te voren kunnen inschrijven op welke workshop ze willen doen. Zo is er voor elk wat wils. Ook estafettes zijn mogelijk, waarbij men van workshop naar workshop gaat.

De landelijke locaties waar we mee werken hebben ook extra mogelijkheden, zoals een vergader/ presentatieruimte, een rondleiding over de melkveehouderij en boerenspelletjes. Er is van alles mogelijk.

whatsapp