Bij aanschaf van Over Frituren krijg je een gratis frituurcursus. Hieronder lees je hoe dat in z’n werk gaat.

Code voor gratis frituurcursus

In Over Frituren vond je een QR-code die je naar deze pagina leidde en die je recht geeft op een gratis frituurcursus van Meneer Wateetons, auteur van Over Frituren.

Hoe gaat het in z’n werk.

  1. Ga naar het aanbod van Wateetons online snackcursussen
  2. Kies een van de cursussen
  3. Schaf deze aan
  4. Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode EJW9J5BS
  5. De cursus is nu gratis
  6. Geniet van de cursus

Let op: geldt alleen voor de snackcursussen en maximaal 1 per persoon

Het aanbod aan snackcursussen Het complete aanbod online cursussen

Over Frituren

In Over Frituren leer je dat garen in heet vet niet alleen de lekkerste, maar misschien ook wel de meest logische én meest veelzijdige kooktechniek is die je als kok tot je beschikking hebt. Na het lezen van het boek zal het voor iedereen duidelijk zijn dat frituren veel meer behelst dan de frituurpan op 180, de afzuigkap op maximaal en er de diepvriesbitterballen in gooien.

Alle theorie

Meneer zou Meneer niet zijn als hij je niet alle theorie achter deze verpletterend veelzijdige kooktechniek leert en tips geeft over hoe je het meeste uit je frituurpan of wok haalt. Het zal blijken dat de frituurpan -of zelfs een pannetje olie in de schuur- veel meer mogelijkheden biedt dan de diepvriespatat met een frikandel op vrijdag of de oliebollen in december. Leer welke vetsoorten het meest geschikt zijn. Hoe frituur je zo gezond mogelijk? Waarom kun je beter (een beetje) oud vet gebruiken dan nieuw vet? Hoe maak je een goede paneerlaag, waarom werkt een bierbeslag zo goed, hoe kun je kroepoek maken van àlles en waarom kun je met wodka je tempura verbeteren?

Ruim 75 recepten

Naast de grootste Nederlandse en Vlaamse snackklassiekers bevat Over Frituren ruim 75 recepten uit alle windstreken, zowel zoet als hartig en zowel vlees en vis als vegan.

Check Over Frituren Alle boeken van Meneer Wateetons

Reviews

“Grondig, in begrijpelijke taal, stap voor stap, duidelijk en vooral met humor – Meneer Wateetons doorgrondt het onderwerp charcuterie precies zoals we dat van hem gewend zijn. ”

Joël Broeckaert Nrc

“Het is echt een prachtig boek geworden en ik kan het echt iedereen aanbevelen die wat wil leren omtrent charcuterie. Het boek zou zeker niet misstaan op de boekenlijst van het SVO (vakschool slagers).”

Job Vrijenhoek Slagerij Vrijenhoek

“Het schimmelt, gist en rot in de keuken van Meneer Wateetons, en wij zijn er gelukkig bij. Zelden zo’n mooi rotboek gelezen.”

Jacques Hermes Dagblad van het Noorden

“Knipogend goed geschreven, een zeldzame combinatie van eersteklas informatie en pure tekstpret. ”

Onno Kleyn Volkskrant

“Over Rook is het eerste en ook het sluitende, alles vertellende, definitieve handboek voor het zelf roken van etenswaren”

Felix Wilbrink Telegraaf
whatsapp