Over Charcuterie

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlee

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees.

Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto’s en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over Charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

31,99


Reviews

“Geweldig boek! Boek ligt op mijn nachtkastje en project nr. 1 en 2 in de pekel in de koeling”

Jord Althuizen

“Grondig, in begrijpelijke taal, stap voor stap, duidelijk en vooral met humor – Meneer Wateetons doorgrondt het onderwerp charcuterie precies zoals we dat van hem gewend zijn. ”

Nrc

““Zonder overdrijven een meesterlijk vormgegeven charcuterieboek voor de amateur en zelfs professionals gaan hier van leren.” – ”

Henk Spijkerman Slager en charcuterier

“Het is echt een prachtig boek geworden en ik kan het echt iedereen aanbevelen die wat wil leren omtrent charcuterie. Het boek zou zeker niet misstaan op de boekenlijst van het SVO (vakschool slagers).”

Job Vrijenhoek Slagerij Vrijenhoek

“Twee redenen om Meneer Wateetons op de voet te volgen: hij heeft humor en hij heeft smaak. En kennis van zaken natuurlijk. In dit geval zijn die zaken: charcuterie maken.”

Culy.nl

“Schitterend naslagwerk”

Gertjan Kiers auteur Vleesbijbel