Dieetleed – 13,5%


Hoewel meneer Wateetons graag mag verkondigen dat hij niet aan goede voornemens doet, zat hij op 30 december toch mooi op de bank om met mevrouw Wateetons de plannen voor het komend jaar te bespreken. Voor meneer Wateetons start het jaar met twee weken totale koolhydraatdeprivatie. Dus geen rijst, pasta, aardappelen, brood, alcohol. En zelfs geen stukje 72% chocolade bij de cappucino.

Mevrouw Wateetons heeft ook goede voornemens op eetgebied, maar die wil ze niet delen met meneer, omdat deze zich er maar weer mee gaat bemoeien met slaande deuren in huize Wateetons tot gevolg. Dus misschien moet u dat zelf maar aan haar vragen.

Meneer Wateetons’ South Beach Dieet (want dat is het) is gisteren van start gegaan. De vorige keer had dat een dag enorme hoofdpijn tot gevolg, maar deze keer viel het mee. Geen centje pijn welbeschouwd. Zijn stats op 2 januari waren:

  • gewicht 71 kg
  • middelomvang 81 cm
  • vetpercentage: 13,5 %

We houden u op de hoogte.

Geef een reactie