Wat niet te doen met bloemkool

Wat niet te doen met bloemkool


verlepte bloemkool konijnen aan de bloemkool hamster aan de bloemkool

Minstens een keer per maand koop ik een bloemkool in de stellige overtuiging dat ik er creatief mee ga koken om alle vooroordelen die er over bloemkool bij mevrouw Wateetons (en ook een beetje bij mij) leven voor eens en voor altijd de wereld uit te helpen. En elke keer gooi ik de bloemkool na een week verlept en ongebruikt weg. Deze keer was het niet anders. Gelukkig kon ik er nog een paar anderen gelukkig mee maken.
  1. 2
    Mevrouw Gerritsen

    Kook de bloemkool en giet er als hij bijt gaar is, citoensap en goede olijfolie overheen. Natuurlijk ook een beetje Peper en zout. Laat henm afkoelen en serveer als salade met parmezaanse kaas. Eet smakelijk! Wat zelf ingemaakte ansjovisjes erbij en het wordt nog smakelijker.

Geef een reactie