Uit eten in Gent

Uit eten in Gent


brood gent Gent Gent

Vorig weekend gaf meneer Wateetons een lezing. Deze mislukte echter jammerlijk omdat hij per ongeluk zijn memorystick aan mevrouw had meegegeven. Gelukkig vond de lezing plaats in Gent en kon het verdriet na afloop verdronken worden in veel bier. Theoretisch dan, want meneer Wateetons houdt niet van bier. In plaats daarvan nam hij een biologisch-dynamisch spelt-broodje en een cappuccino. Ook erg troostend.

‘s Avonds gingen meneer en mevrouw Wateetons uit eten. Keuze zat, maar helaas belandden we in een eethuisje van het type stokbrood met kruidenboter. De Gentse Stoverij die meneer bestelde kwam uit een emmer van de groothandel en de frieten van over de grens. Alleen de mayonaise was zuur. Toch nog wat.

 1. 1
  Jurgen

  Daar ben ik ook heel goed in, het uitkiezen van het slechtste restaurant van een vreemde stad. Heb nog wel wat tips voor je…
  Ik speel al langer met het idee van een gidsje, waar niet te eten.

 2. 3
  Suzanne

  Dan heb je echt pech gehad. Jaren geleden was ik eens in Gent, op een of andere ‘ markt’ (plein), in twee verschillende restaurantjes gegeten, in allebei hadden ze zalige kaaskroketten vooraf. Ik zou zo terug willen, alleen al voor de kaaskroketten!

Geef een reactie