Gaat het weer een beetje meneer Wateetons?

Gaat het weer een beetje meneer Wateetons?


Och arme

Om onduidelijke redenen besloot meneer Wateetons de boterham met pindakaas van dochterlief in stukken te snijden met zijn vlijmscherpe koksmes. Het zal het jachtinstinct wel weer zijn. Met forse halen doorkliefde hij in extase het weerloze brood. En zijn duim.

Auw.

Meneer zou toch beter moeten weten. Hij heeft al eens bij de eerste hulp van het AMC gezeten met het topje van zijn linker wijsvinger in zijn hand. Precies dezelfde oorzaak. Als was het een ander merk pindakaas geloof ik. Dat vingertopje is er weer helemaal aangegroeid, misschien dat dat zijn hervonden roekeloosheid verklaart. Deze keer viel het gelukkig schadetechnisch wederom mee. Een schampschot: van bovenaf door de nagel, maar zonder al te diep diep het vlees in te gaan.

Beterschapskaartjes kunt u richten aan:

Meneer Wateetons
Ziekenhuis Boven het IJ
Afdeling Intensive Care
Statenjachtstraat 1
1034 CS Amsterdam

Geef een reactie