Loggen op locatie -10- Als ik wildplukker was, dan wist ik het wel

Loggen op locatie -10- Als ik wildplukker was, dan wist ik het wel


olijf citroen vijg amandel cactusvrucht salie? venkel?

Het huis waar meneer en mevrouw Wateetons in Spanje bivakkeren wordt omgeven door zes verwilderde hectaren grond. Daar valt lekker doorheen te struinen. Op zoek naar slakken bijvoorbeeld. Maar, wacht! Er is meer! Een mens hoeft niet te verhongeren. Ik herkende de volgende eetbare gewassen:

  • olijven
  • citroenen
  • vijgen
  • amandelen
  • cactusvruchten
  • wilde salie (denk ik)
  • wilde venkel (vermoed ik)

En als ik nu wildplukker was, dan had ik vast nog veel meer kruiden en eetbare planten herkend. Maar helaas, ik ben zelfs zo weinig wildplukker dat ik me maar niet gewaagd heb aan de vermoedelijke venkel en salie.

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie