Vissen moeten dood

Vissen moeten dood


bass bass catfish baarsje

Beschimping mag dan meestal zijn deel zijn, er zijn echter momenten dat meneer Wateetons harde slagen toebrengt aan de visstand. De reizende meneer heeft altijd een inschuifhengeltje aan de zijkant van zijn rugzak hangen zodat hij, waar hij maar wil, niks kan vangen. Ook in Canada wierp hij enkele malen de hengel uit. De buit viel tot zijn (en uw) verbazing heel niet niet tegen. Meneer ving een largemouth bass, een meerval en twee baarzen. En hij heeft ze allemaal opgegeten. Dat zal ze leren.

Meneer Wateetons vs. de vissen,  4-286!

  1. 1
    Jurgen

    Niet helemaal perfecte cuisson met die baars, maar hij was wel hoog op smaak denk ik.
    Goed dat je een heel medicijnkabinet en picnicktafel meegesleept hebt, daar zou ik ook niet zonder kunnen…
    Onze vrienden in de rimboe waren altijd de Zatarains jambalaya en dirty rice mix. Best te eten, zeker als je niets anders bij je hebt.

Geef een reactie