Supergeleidend


Meneer is al een weekje ziek. Voedsel passeert thans geheel weerstandsloos door zijn lichaam. Verschillende instituten op het gebied van de supergeleiding hebben interesse getoond in meneer’s darmstelsel. De oorzaak: een flesje bedorven water. Meneer dit half lege flesje dat een week lang afgesloten op een bureau had gestaan onnadenkend aan de mond gezet. En niks gemerkt ook trouwens. Hij had beter moeten weten. Maar, alles voor de wetenschap.

 1. 1
  Sjoerd

  Ai. Volgens die site kun je er niet ziek van worden: het zijn lichaamseigen bacterien. Wellicht zijn ze in die week gemuteerd tot ziekmakende varianten.

  Een virtuele fruitmand doe ik u bij deze toekomen:
  (appel)(peer)(kiwi)(peer)(banaan)(druiventrosje)(rieten mandje)(sinaasappel)(sinaasappel)

 2. 2
  p

  Volgens mij waart er een virus rond: Ik heb het ook gehad. Drie daagjes ongegeneerd leeglopen. Ik had net de dag daarvoor zelfgezochte boleten gegeten dus de wilde paniek sloeg nogal hard toe. Tot ik weer bij zinnen kwam en me realiseerde dat kindlief er een halve week eerder er ook last van had.

  Kinderdagverblijven. Sinds de kinderen er naar toe gaan maak ik minstens twee keer per jaar wel zwaar slagzij door een of ander ziekte.

Geef een reactie