Amsterdammers, varkentje delen?


Jurgen en meneer Wateetons zijn op zoek naar Amsterdammers (e.o.-ers) die een diervriendelijk grootgebracht en lightly killed Berkshire varken willen delen. Eén varken voor met z’n vijfen of zessen. Lees meer op worstlog.com en foodlog.nl en meldt u aan!

 1. 2
  Sjoerd

  Ik zou graag meedoen. Helaas staat mij geen diepvriezer ter beschikking, en om het allemaal in één keer op te eten is misschien wat te veel…

  Mocht er aan dit varken zo’n houdbare gedroogde ham groeien, wil ik die wel graag hebben. Dat lust Sjoerd wel.

 2. 6
  Sjoerd

  Beste mevrouw Gerritsen,

  Voor -op vriesgebied- minder bemiddelden zoals wij zijn dit soort grootaardige dingen niet weggelegd. Maar wat denkt u ervan om een kippetje te delen? Een vals ras maar het bevat toch wel iets van Barnevelders, Brahma en wie weet zelfs Gauloises (de befaamde Bresse-kip)! Met een vrije uitloop waar zelfs een Berkshire u tegen knort?

Geef een reactie