Klassiekertje in huize Wateetons

Klassiekertje in huize Wateetons


en na afloop leeg drinken natuurlijk
 1. 1
  Harrie

  Dus Meneer denkt dat hij daar wel mee weg komt … ons gewoon al een week lang afschepen met niets anders dan een plaatje van een potje bouillon?
  Nou … wij verwachten wel iets méér van meneer!

  Geef ons snel een leuk stukje en we hebben het er niet meer over 😉

 2. 3
  Harrie

  Olie. Dat dacht ik in de eerste instantie ook maar naar aanleiding van de alt-tekst ‘en na afloop leegdrinken natuurlijk’ dacht ik er anders over … ik bedoel; ik heb wel es last van vetzucht, maar een pot met vet leegdrinken, al was het na afloop, (na afloop van wát vraag ik me dan nu ineens ook af) … dat gaat zelfs mij te ver.

  Het verklaart dus helemaal niet alles, maar roept enkel maar meer vragen op!

  Maar vooruit, er is weer een, wat zeg ik, één? … neen, een tweetal leuke stukkies en bovendien een spijtbetuiging dus we hebben het er niet meer over.

Geef een reactie