Stuck in Kevelaer, Duitsland


Meneer en mevrouw probeerden er maar het beste van te maken. Best een mooie omgeving, eigenlijk. En lekker weer. De schnitzels smaakten ook prima. En wijn in een moeselglas, waar vind je dat nog? Na twee exemplaren daarvan (á 0,2 liter) zagen de Wateetonsjes het leven al weer wat rooskleuriger in. Dochter Wateetons, met nog maar weinig vlieguren maar wel veel ervaring met het missen van de bus, deed ook alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Ze mocht bij papa en mama Wateetons op de kamer slapen, in een groot bed. Daar kan geen enkel Zuid-europees land tegenop.

‘s Ochtends aten de Wateetonsjes een fijn Duits ontbijtje, met kraakverse harde broodjes, zuur brood, en een keur aan heerlijke vleeswaren.  De zon scheen weer, over het Duitse land en in hun beider hartjes.

  1. 2
    Harrie

    Met een beetje mazzel mist u ook nog het volgende vliegtuig naar het Spaanse … dan kunt u nog veel vaker ontbijten met knapperig vers brood, roereieren zoals ze horen te zijn, Nürnberger ontbijtworstjes en nog veel meer! Later op de dag Duits lunchen, warm natuurlijk, en dan ‘savonds … … het houdt niet op … Wát een land, hou me tegen want ik kom er aan …. IK WIL OOK!!!

    Is het u opgevallen dat de Duitsers rond het middaguur ook geen ‘Hallo’ of ‘Guten Tag’ zeggen, maar allemaal ‘Mahlzeit’?

    En ach, mocht u nou toch nog in Spanje terecht komen, daar kun je ook verschrikkelijk genieten. Meneer mag maar niet klagen. Van Mevrouw weet ik het niet 😉

Geef een reactie