Wat kraakt daar tussen de kaken van meneer?

Wat kraakt daar tussen de kaken van meneer?


krak zei de kies

Een soepje, uit de vriezer. Lekker, iets met vis, kokos en rijst. En dit onbekende ingredient, dat meneer samen met de splinters verbrijzelde kies uit zijn mond peuterde. Maar wat is het?

 1. 1
  Mark

  Ziet eruit als een onderdeel van een gehaktmolen, maar dan voor fruit of zo…

  Ervanuitgaande dat het ooit een hele cirkel was, denk ik dat er nog wel meer soepjes in een vriezer een beetje extra Fe bevatten…

 2. 3
  miranda

  Oh ik weet het , ik weet het. Een stukje van de knoflookpers. Ik heb dat ook eens gehad maar ontdekt voor mijn kies er op brak. Een grote teen knoflook in de pers, flink kracht zetten en krak. Een stuk uit het roostertje waar de knoflook doorheen wordt geperst. Metaal moeheid bij een knoflooppers?

 3. 5
  Sjoerd

  Heeft u niet soms in het verleden een soort plaatjesbeugel gehad, waarvan per ongeluk een restant tussen uw kiezen is blijven zitten, die door een noodlottig toeval door een rijstkorreltje uit de soep loskwam, daarbij een stukje kies meesleurend?

  Klaag uw orthodontist aan!

 4. 6
  Meneer Wateetons

  Miranda koopt haar knoflookpersen ook bij IKEA geloof ik. Zij heeft het volledig en volkomen bij het rechte eind. Het was meneer’s eigen fout, hij kan helaas niemand aanklagen. Alhoewel, misschien IKEA dan, een beetje.

  Een teen knoflook, zonder te pellen, betekent meestal het einde van zijn knoflookpers. Zo ook deze keer. Dat een deel ervan in zijn soep beland was had hij niet door. Tot hij het deel weer terugvond, gedrenkt in bloed, soep en stukjes tandbeen.

Geef een reactie