Johannes van Dam overleden

Johannes van Dam overleden


johannes-blijf-nog-even-bij-ons.JPG

Vannacht droomde meneer van Johannes van Dam. Meneer was bij hem op bezoek en tijdens de discussie of de gassen die vrijkomen bij het maken van kaasfondue nu wel of niet brandbaar zijn (volgens Van Dam niet) bleef hij plotseling dood. Direct veranderde hij in een tienjarige jongen. De Kleine Johannes, zeg maar. Dat mocht niet baten, hij bleef dood.

Meneer werd een beetje verdrietig wakker en las snel een geruststellend lemma van De Meester’s hand. Over appelmoes.

 1. 6
  paulusfranciscus

  Niet écht fijngevoelig. Beetje pijnlijk.

  Ik vind de kwaliteit van de postjes de laatste tijd toch al wat azijnerig worden, maar deze is de druppel.

  Voor mij is het voortaan Watatons, en mijn stem bij de bloggies kunt u vergeten.

 2. 7
  Harrie

  Publiekelijk aankondigen dat Meneer je bloggie-stem kwijt is heeft gelukkig NIETS azijnerigs in zich …
  Maar Meneer .. now that you have put your foot in your mouth .. hoe smaakt dat? 😉

 3. 9
  Floris V

  Ik schrok even toen ik dit bericht via Google vond. Van alle culi jornaile is Johannes me toch wel dierbaar. Maar het troostte me meteen. Als Meneer ‘ de Heer’ is, weten we nu dat we kunnen geloven in wedergeboorte! Ook al blijf je dan dood. Maar ja, ik kom al genoeg dooie levenden tegen!

Geef een reactie