Ah shit

Ah shit


kurkje kurkje heb je witte wol

 

Maar meneer kan, dankzij zijn jarenlange ervaring bij het korps commandotroepen en zijn McGiver DVD-box, elke technische tegenslag creatief het hoofd bieden. 

ja baas ja baas drie kurken vol

 

 1. 1
  Harrie

  Meneer was toch niet van plan om die AH Prosecco in wijnglazen te schenken hé….? Want uit een flute drinkt dat spul namelijk veul lekkerderderder. Zelfs uit een longdrinkglas drinkt het nog lekkerderderder dan uit een wijnglas. Hoor mij nou, proberen de snob uit te hangen met behulp van zo iets ordinairs als Prosecco 😉

  Meneer is trouwens verdomde druk aan het stukjes schrijven sinds ‘het VK artikel’ … ik hoop niet dat de wens om makkelijk geld te verdienen weer terrein aan het winnen is? Want waar het plezier in het schrijven verdwijnt en de jacht op de pegels begint … haken de ware liefhebbers van het geschreven culi-woord af.

  Schrijven omdat het leuk is is, euh, het woord zegt het al: leuk.
  Schrijven, alleen omdat je er geld mee wil verdienen, en dan ook nog eens makkelijk, is een beetje niet zo heel erg leuk.

  Nou, tot zover het morele advies van vandaag dan.

 2. 2
  Meneer Wateetons

  Die Harrie. laat zijn ware snobgezicht zien! Maar wees gerust, ik heb vandaag toevallig net twee fraaie flutes gekocht.

  Bij de kringloopwinkel.

  Mijn veulschrijverij: laten we het een (inderdaad VK gerelateerde) creatieve piek noemen.

  Geld? Pegels? Dat idee heb ik één dag na aanvang van Wateetons al afgeschreven..

 3. 3
  Harrie

  Hé fijn! (Een ‘hé fijn’ zoals bijvoorbeeld Dik Trom dat kon zeggen; vol van oubollig oudhollands onschuldig vooroorlogs rondbuikige gezelligheid terwijl er driftig werd handengewreven. Zo één…)

  Meneer stelt mij gerust, vannacht zal ik weer beter slapen.

  Ook mijn publieke bekentenis stiekum een snob te zijn, met mijn flutes van de Action,(€0,55 per stuk , jawel) is natuurlijk een hele opluchting voor mijn onderhuids verkrampte persoon.

  En ach, als Meneer onverhoopt toch wat pegels binnenhaalt met zijn puntcom, is dat natuurlijk ook niet erg,… als het maar MOEILIJK gaat ..:-)

Geef een reactie