Meneer en mevrouw gaan naar Parijs. Tips?


Charmant als meneer is heeft hij mevrouw een midweekje Parijs cadeau gedaan. Maar naar Parijs gaan is een ding, er ook nog wat te doen hebben is een tweede. Heeft u nog (culinaire) tips?

 1. 7
  Barbara

  Eerst Musee Quai Branli bezoeken en dan via de Rue du Bac (veel kleine, leuke winkeltjes) naar de Grande Epicerie de Paris (zeer luxe supermarkt) lopen. Zich daar vergapen aan al het aangebodende lekkers en er vervolgens blijven lunchen.

  Veel plezier in Parijs!

  PS: mocht meneer nog culinaire ontdekkingen doen in Parijs, dan houd ik mij van harte aanbevolen……..

 2. 9
  Marnix

  (1) Butte aux Cailles, in het 13e. De Pijp van Parijs, zo je wilt. Leuke kroegjes en restaurantjes. Veel studenten, weinig toeristen;
  (2) Uitzoeken waarom bij edelpatissier Fauchon, Place Madeleine (8e), tientallen euro’s worden neergeteld voor een doosje met acht macarons. Een immens grote zaak geheel gevuld met producten die zó 2008 geprijsd zijn dat het haast niet leuk meer is.

 3. 13
  Anzj

  Beste Meneer; je MOET absoluut macarons bij LaDûree gaan kopen (mijn favoriet is réglisse) en verder is ook de Joodse traiteur Florence Finkelsztajn een aanrader. Meer op mijn blogpost “Met vallen en opstaan: Parijs”.

Geef een reactie