Na swaffelen is er nu: een wateetonsje


Niet meneer’s worstmaakkwaliteiten, niet zijn achtertuinjachttechnieken,  en zelfs niet zijn woeste aantrekkelijkheid. Neen, meneer’s veelvuldige mislukkingen zullen hem de eeuwige roem bezorgen. De Eetschrijver heeft namelijk de culinaire mislukking tot het hypewoord van 2009 omgedoopt: ‘een Wateetonsje‘.

  1. 1
    catrien

    Ik weet niet of meneer wel zo blij moet zijn met deze ‘eervolle’ vermelding. Een ‘wateetonsje’ is wat mij betreft eerder een culinaire experimenteerdrift -overtreft in categorie immers ook de ‘ah shit’. En dan schrijft GJG ook nog dat hij op dat gebied zelf niet veel te melden heeft. Moet ‘ie z’n handen niet eens wat vaker vuil maken? Of is hij tegen vloeken in de keuken?

  2. 3
    Eetschrijver

    Ja, zo kennen mijn vrienden mij: arrogant als Brinkman. Zo zie je maar weer hoe goedbedoelde hommages uitpakken. Overigens moet ik Meneer melden dat ik mijn truffel nadrukkelijk niet heb beswaffeld.

Geef een reactie