Linktip van meneer

Linktip van meneer


U merkt het, meneer schrijft even niet zoveel. Geen experimenteermoeheid, hij heeft zojuist nog een pond bedorven varkensvlees in de kliko gekieperd. Schrijfmoe is hij ook niet, hij doet eigenlijk de hele dag niet anders. Maar teringtyphusdruk met andere dingen dan stukjes schrijven op Wateetons, dat dan weer wel.

Om het leed een beetje te verzachten: this is why you’re fat. En omdat de metapizza misschien wel de belangrijkset culinaire ontdekking is sinds de McGangbang.

 1. 1
  Yvon

  Leuke onderkop bij This is why you’re fat. Krijgt meneer deze metapizza alleen op? Wat zijn die bolletjes eigenlijk, paddestoelen of artisjokken?

 2. 2
  petradeh

  Mini-pizza’s ofcourse. Maar waarom zou je zoiets willen eten? Meneer, ik heb een vraag en zal zo zelf ‘t antwoord zoeken in uw archief. Hebt u in uw tomeloze experimenteerdrift ook al eens het perfecte pizza deeg ontdekt? Of is dat voor beginners, is kaas maken (ik moet wel steeds aan Wallace & Gromit denken als ik uw kaasverhalen lees) the real thing en mag ik best pizzadeeg uit een pakje kopen (wat ik niet wil). Fijne avond…!

 3. 4
  petra

  Ik was er al bang voor, u bent meer van de worsten en de kazen. Dat van die oven is trouwens niet waar, althans, niet in mijn oven (maar misschien wordt die wel warmer dan de aangegeven temp). Daar komen keiharde stoere pizza’s uit. En lekker.

Leave a Reply