uit eten |

Linktip van meneer

U merkt het, meneer schrijft even niet zoveel. Geen experimenteermoeheid, hij heeft zojuist nog een pond bedorven varkensvlees in de kliko gekieperd. Schrijfmoe is hij ook niet, hij doet eigenlijk de hele dag niet anders. Maar teringtyphusdruk met andere dingen dan stukjes schrijven op Wateetons, dat dan weer wel.

Om het leed een beetje te verzachten: this is why you’re fat. En omdat de metapizza misschien wel de belangrijkset culinaire ontdekking is sinds de McGangbang.


0 reacties op “Linktip van meneer
  1. Leuke onderkop bij This is why you’re fat. Krijgt meneer deze metapizza alleen op? Wat zijn die bolletjes eigenlijk, paddestoelen of artisjokken?

  2. Mini-pizza’s ofcourse. Maar waarom zou je zoiets willen eten? Meneer, ik heb een vraag en zal zo zelf ‘t antwoord zoeken in uw archief. Hebt u in uw tomeloze experimenteerdrift ook al eens het perfecte pizza deeg ontdekt? Of is dat voor beginners, is kaas maken (ik moet wel steeds aan Wallace & Gromit denken als ik uw kaasverhalen lees) the real thing en mag ik best pizzadeeg uit een pakje kopen (wat ik niet wil). Fijne avond…!

  3. Ik was er al bang voor, u bent meer van de worsten en de kazen. Dat van die oven is trouwens niet waar, althans, niet in mijn oven (maar misschien wordt die wel warmer dan de aangegeven temp). Daar komen keiharde stoere pizza’s uit. En lekker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

Meneer eet uit: ontbijten in het Double Tree by Hilton. Over stockfoto, slechtste koffie en grootste aanbod.

Eens in de zoveel tijd stappen dochter en meneer Wateetons een nietsvermoedend hotel binnen om daar het ontbijt te testen. Zodra ze gespot worden is het natuurlijk alle hens aan dek, paniekerige obers en snelsnelsnel alle worstjes rechtleggen. Van de week bezochten uw ontbijtstrijders het Double Tree by Hilton in Amsterdam en stapten in verwarring weer naar buiten.


Tagines en de loden kaaklijn

Meneer reist nu een kleine twee weken door Marokko. Culinair worden er een aantal thema’s zichtbaar, zoals daar zijn ‘brood’, ‘geroosterd vlees’ , ‘streetfood’ en ‘tagine’. Stoofgerechten of een gebakken eitje bij het ontbijt, ze worden geserveerd in een tagine.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
03 feb
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

06 feb
Driedaagse cursus fermenteren Meerdere dagen

08 feb
GRATIS live online workshop “kaassoufflés maken” 20:30 tot 22:00 uur | € Gratis

15 feb
Live online workshop “leverworst maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

08 mrt
Live online workshop “écht krokante zoete aardappelpatat maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

15 mrt
Culicollab: Meneer Wateetons & Nils Koster – live online workshop “Goudse kaas maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 14.99

17 mrt
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend