Meneer kwam, zag en overwon


Hoe kon meneer de onlangs bereikte magische 66,5-kilogram-grens beter vieren dan door zichzelf culinair en carbrijk te verwennen? Weer Ron Blaauw wellicht? Le Ciel Blue? Een avondje verantwoord grazen in De Kas dan misschien? Neen. Meneer besloot zich te wagen aan de eet-uitdaging voor de man van nu. Het gerecht dat sterrenkoks tot tranen brengt en culischrijvers om hun moeder doet roepen. De culinaire Mount Everest. Meneer bedwong hem en bereikte buiten adem de tl-verlichte en sesambesprenkelde piek. Gejuich, een traan, een glimmende mevrouw en 1000 kilocalorieën. Voedsel zal nooit meer smaken zoals het deed vandaag.

Meneer kwam, zag en overwon de McGangbang.

mcgmcg2mcg3mcg4

  1. 2
    WillemJan

    Gefeliciteerd en eet smakelijk!

    Zag in het onvolprezen “De keuringsdienst van Waarde” dat het mogelijk is door fermentatie van knoflook en “andere ingredienten” een truffularoma te krijgen. Een nieuwe uitdaging??

Geef een reactie