nog een ‘ah shit’ momentje voor de liefhebber


ah-shit

Onder de met zes kilo bakstenen verzwaarde snijplank-tomaat-snijplank constructie zat een korreltje suiker, zand, of iets dergelijks dat als gevolg van het schuiven van het gevaarte een onuitwisbare groef trok door het Wateetonsaanrecht. Ah, shit, daar gaat de verkoopwaarde van huize Wateetons.

  1. 1
    Braad

    Die kleinere krasjes zijn met wat boenwas wrijven wel weer aardig te maskeren. Die grote niet, te beoordelen vanaf deze foto. Het beste toch met een plamuurmes en goede houtvuller te kras vullen, en na 24 uur drogen geduldig met een fijn (waterproof) schuurpapiertje (bv. korrelgrootte P160 of fijner) in kleine cirkeltjes het overtollige materiaal wegschuren. Daarna weer boenwas erop of een geschikte meubelolie.
    Perfect wordt ie niet meer. ‘T is ook niet de allerduurste aanrechtplank natuurlijk, anders was dit hele probleem nooit geweest.

    Of U zou de WA-verzekeraar van dochterwateetons eens kunnen aanspreken! Wees creatief en kordaat. Het loont!

Geef een reactie